Citronkage

En opskrift jeg fandt på nettet, og har ændret lidt på den, så den smager af mere citron 😉

125 gr.blødt smør
1 tsk bagepulver
175 gr. rørsukker el. almindeligt sukker
2 æg
175 gr. Mel
2 spsk. mælk
2 økologiske citroner, du skal bruge både skallen og saften
2 spsk citronsaft skal i kagedejen sammen med revet skal af 1 citron eller 2 hvis du kan lide citron
pisk det hele sammen i en skål

bages i en brødform ved 180° ca 30 min.

imens kagen bages, blandes resten af citronsaften med 8 spsk. rørsukker/sukker

når kagen er færdig, lad den afkøle lidt, prik derefter en masse huller med en bambuspind/strikkepind
og hæld sukker/citron blandingen over kagen
Eller lav en glasur af saften og florsukker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *